MHCT from above_v3.jpg
Agenda
4-2
Bitje op maat: kom naar de hapdag...
18-5
Reservering clubhuis teamuitje Da...
1-6
MC3 (MO14-3) Kamp
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Herfstkampioenen en eervolle vermeldingen; Compleet

2-12-2014
Nieuwsafbeelding
UPDATE:
De herfstcompetitie zit erop, dus is het weer tijd om de balans op te maken.
Uiteraard komen we hier tijdens de nieuwjaarsreceptie verder op terug, maar toch even de tussenstand.
Bij de jongens is dit jaar het JD1 team EN het JC1 team kampioen geworden in de 3e klasse. Heren chapeau en veel succes in het voorjaar. Een eervolle vermelding is er voor onze stoere mannen van JB1. Na een verschrikkelijk verlies hebben zij zich volledig herpakt en met 21 punten is een 2e plaats een fantastisch resultaat. Iedereen(!) zou hiermee trots op jullie zijn.
Spannend tot de laatste wedstrijd is en blijft het bij de meiden. Onze MA1 meiden deden het deze competitie al zo goed dat ze halverwege de competitie al zijn gepromoveerd naar de 1e klasse. MA2 had een zinderende eindwedstrijd waarmee het kampioenschap binnen werd gehaald (zie de foto's elders op deze site). Bij de MB1 werd dit blok ook beloond met een kampioenschap in de 2e Klasse. In de MC lijn zijn  eervolle vermeldingen voor MC1, MC2 en MC4 die allemaal een goede tweede positie in de 2e resp. 3e en 4e klasse hebben binnengehaald. Een extra schouderklopje verdienen de meiden van MC2. Bij de meiden in de D-lijn zijn de dametjes van MD1 na de inhaalwedstrijd ook daar kampioen in de 2e klasse. MD2 was ook al kampioen in de 3e klasse. 
ALLE MEIDEN: PROFICIAT
(nu maar hopen dat Penning Piet voldoende medailles in de zak heeft meegenomen, want het zijn er wel heel veel dit jaar!)