Lid ww

Contact

  MHCT
 
  Bezoekadres
  Sportpark "De Gouwen"
  Donkerstraat 38c
  4847  EJ  Teteringen
 
  Postadres
  Postbus 31
  4847 ZG  Teteringen
 
  email: info@mhct.nl
  tel: 076 - 58 10 490 

  Rabobank
  NL53RABO0150900740

 
Laatste nieuws
MHCT tenue in de winkel bij Hockey Republic
23-11-2014
Vanaf donderdag 27 november liggen de MHCT tenues bij Hockey Republic in de winkel. Met het zaalhockeyseizoen in aantocht zijn er ook zaalhockeysticks verkrijgbaar vanaf €25,- met bovendien veel sticks met aantrekkelijke kortingen!
MHCT bouwt uit!
21-11-2014
Op de ALV is unaniem het bestuursvoorstel aangenomen om het clubhuis te verfraaien. Een vereniging die zo mooi gelegen is, met zulke mooie velden verdient een clubhuis dat weer bij de tijd is. Eerder dit jaar werden keuken en toiletten vernieuwd, nu wordt het clubhuis uitgebouwd. Over het terrasgedeelte direct voor de dubbele openslaande deuren van het clubhuis komt een uitbouw. Het clubhuis krijgt ook een nieuwe vloer. Met de gemeente worden afspraken gemaakt over nieuwe bestrating om het clubhuis en de fietsenstalling. Een ambitieus plan, maar MHCT verdient het! 
[ ..lees meer ]
Teteringen H1 - Goes H1
23-11-2014
(Kijk voor foto-verslag in het nieuwe foto-album op de site) Na een spannende en sportieve pot heeft MHCTeteringen de eer hoog gehouden en met 3-2 gewonnen van de heren van Goes. Onze Heren staan nu fier bovenaan in de competitie. Veel succes volgende week tegen DDHC.
[ ..lees meer ]
Zaalscheidsrechters: opfrissing spelregels
21-11-2014
Even een opfris bericht over de zaalhockey spelregels. Uiteraard mogen spelers en coaches deze regels ook nog eens nalezen.... Veel plezier gewenst in de zaal namens de TC.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Briefing clubscheidsrechters Zaalhockey SEIZOEN 2014-15.pdf
Sinterklaasfeest op zondag 30 november
11-11-2014
Hallo lieve kindertjes,
Het afgelopen jaar heb ik jullie weer zien hockeyen. Wat zijn jullie toch goed!
Dus vraag allemaal jullie papa of mama om je aan te melden voor het spetterende Sinterklaasfeest op zondag 30 november van 09:00 tot 11:30 op hockeyclub MHC Teteringen.
Dit jaar kom ik weer langs op de club en dan hoop ik dat jullie de Pieten ook wat bij kunnen leren! LET OP!! Aanmelden is verplicht en kan tot 21 november, via een mailtje naar:  SINTERKLAASMHCT@HOTMAIL.COM .
Vermeld hierin je naam en in welk team je zit.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Flyer Sinterklaasfeest MHCT 2014.pdf
Geen veldtrainingen gedurende de winterstop
8-10-2014
Volgende week (week 24 tm 28 november) hebben onze junioren en jongste jeugd de laatste trainingen voor de winterstop. De winterstop duurt van 1 december t/m 8 februari 2015, aanvang van de lentecompetitie is zaterdag 28 februari 2015 Houd tegen die tijd de website in de gaten, want er kunnen wijzigingen zijn in trainingstijden of veldlocaties.
Mocht een team extra willen trainen dan zal dat gebeuren op onderlinge afspraak en graag in overleg met en melding aan de TC ( hockey@mhct.nl ) Ook onderlinge en/of oefenwedstrijden worden apart gecommuniceerd.
Wij wensen jullie allemaal een fijne winterstop toe en voor de zaalhockeyers veel succes in de zaalcompetitie.
[ ..lees meer ]
Opvolging gezocht
2-10-2014
Zoals bij de meesten wellicht al bekend, de voorbereidingen voor het komende zaal-hockeyseizoen zijn al weer in volle gang en data en uren zijn geboekt. Echter, aangezien komend seizoen mijn 5e jaar als zaal-coördinator wordt, vind ik dat een mooi moment om het stokje na afloop aan een ander over te dragen. Vandaar de oproep: OPVOLGING GEZOCHT … ??
[ ..lees meer ]
Word nu lid van de Club van 100 vanaf 4,-* per maand
23-11-2014
BELANGRIJKE OPROEP
Word nu lid van de Club van 100 vanaf 4,-* per maand
Afgelopen jaar is, mede door bijdragen van de Club van 100 , een nieuwe keuken geplaatst, de toiletgroep vernieuwd en een groot terras met nieuw meubilair aangelegd. Ook de komende periode willen we het clubgebouw verder vernieuwen,
Hier is veel geld voor nodig. Eén van de mogelijkheden om aan extra geld te komen is een grote Club van 100. Alle bijdragen worden besteed aan de verbetering van het clubgebouw.
Als u deelneemt aan de fiscaal gunstige variant van 5 jaar dan neemt u al deel vanaf 4,- * per maand. Hoe werkt het?
[ ..lees meer ]
Nieuw fotoalbum toegevoegd - Funkey Hockey
18-11-2014
Met dank aan Dhr Adry van den Wijngaard, hebben we een leuke fotoalbum "Funky Hockey" toegevoegd, Kijk bij de fotoalbums.
Sprokkeltoernooi (voormalig Familiewijktoernooi)
14-11-2014
Sprokkel je eigen team samen uit familie, vrienden, buren en oude bekenden en beleef een gezellige en sportieve dag op zaterdag 20 juni 2015.
Er wordt gehockeyd in een Recreanten en een Fanatiekelingen poule. Het toernooi is bedoeld voor jong en oud (deelname vanaf het hockeyklasje). Het merendeel van het team moet woonachtig zijn in Teteringen of spelen bij MHCT.
Het thema is: film.
Schrijf je nu in via mail: sprokkeltoernooi@mhct.nl , want vol is vol

Kosten per team: 95,- EUR

[ ..lees meer ]