Lid ww

Contact

  MHCT
 
  Bezoekadres
  Sportpark "De Gouwen"
  Donkerstraat 38c
  4847  EJ  Teteringen
 
  Postadres
  Postbus 31
  4847 ZG  Teteringen
 
  email: info@mhct.nl
  tel: 076 - 58 10 490 

  Rabobank
  NL53RABO0150900740

 
Laatste nieuws
Algemene Ledenvergadering (ALV) MHCT
11-10-2014
De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt dit jaar plaats op 20 november .
Aanvang 20.00 uur
Locatie: clubhuis

De  financiële stukken zijn vooraf op te vragen bij de penningmeester via penningmeester@mhct.nl  

[ ..lees meer ]
Ruilbeurs op MHCT 8 november
25-10-2014
Komt het u bekend voor; één of meerdere hockeyers in uw gezin en elk seizoen moeten voor hen nieuwe spullen gekocht worden, terwijl het shirt of de broek/rok eigenlijk nog wel goed is.
Wij gaan u helpen door een ruilbeurs te organiseren!
Wat houdt dit in; u kunt vooraf de spullen die nog goed zijn inleveren op de club. De spullen moeten in een tas met een lijst ingeleverd worden. Op deze lijst moet u de prijzen duidelijk vermelden die u voor de spullen wilt vragen. Wij zullen ervoor zorgen dat al deze spullen dan netjes in het clubhuis liggen en verkopen deze voor u. Na de ruilbeurs kunt u het geld en/of de niet verkochte spullen op komen halen.
[ ..lees meer ]
Tussenstand jeugdcompetities
12-10-2014
Bij de jeugdcompetitie zit met 5 gespeelde wedstrijden de eerste helft van de herfstcompetitie er al weer op. Tijd voor een tussenstand! Over het algemeen ziet het er erg goed uit voor de jeugdteams van onze MHCTeteringen Bij de eerstelijn teams meisjes staan ALLE teams op de eerste plaats. Dat belooft dus veel voor de rest van het seizoen en wellicht mooie 1e klasse promoties. Bij de jongenslijn ziet het er al even mooi uit: JB1 op een prima 2e positie en JC1 en JD1 beiden net als de meiden aan kop in hun poule. Chapeau mannen. Ongeslagen teams tot nu toe zijn MA1 (+40!), MC1, MC2, MD3 en JD1 Hierbij valt ook op dat de tweede teams het erg goed doen. Dit is heel goed nieuws voor de opvolgingen in de komende seizoenen. Al met al zien wij
[ ..lees meer ]
Opvolging gezocht
2-10-2014
Zoals bij de meesten wellicht al bekend, de voorbereidingen voor het komende zaal-hockeyseizoen zijn al weer in volle gang en data en uren zijn geboekt. Echter, aangezien komend seizoen mijn 5e jaar als zaal-coördinator wordt, vind ik dat een mooi moment om het stokje na afloop aan een ander over te dragen. Vandaar de oproep: OPVOLGING GEZOCHT … ??
[ ..lees meer ]