Lid ww

Contact

  MHCT
 
  Bezoekadres
  Sportpark "De Gouwen"
  Donkerstraat 38c
  4847  EJ  Teteringen
 
  Postadres
  Postbus 31
  4847 ZG  Teteringen
 
  email: info@mhct.nl
  tel: 076 - 58 10 490 

  Rabobank
  NL53RABO0150900740

 
Laatste nieuws
Thé Dansant....borrel zondag 5 okt. (14.00u) op de muziek!
19-9-2014
We trekken een beproefd concept uit de kast: op zondagmiddag 5 oktober vanaf 14.00u gaat de muziek aan, de tap open en komen de happen op de bar. Een Thé Dansant dus....of gewoon een goed excuus om de middag gezellig te blijven hangen op MHCT. Gezellig voor de de hele familie!
Nazomers fotoalbum nu op deze site.
17-9-2014
Kijk bij fotoalbums voor ALLERLEI nazomerse kiekjes: - Keeperstraining met Tessa en Tinus. - Wedstrijdjes training voor de 6 tallen, inclusief waterpret - Conditie training. Heeft U ook nog leuke foto's of filmpjes, mail ze dan naar redactie@mhct.nl , svp.  
[ ..lees meer ]
Kom je bij ons hockeyen?
4-9-2014
MHCTeteringen heeft een bloeiende jeugdafdeling. Elk team staat onder begeleiding van een ervaren trainer en coach. Daarnaast worden er voor de jeugd naast het hockey allerlei activiteiten georganiseerd.
Zit je nu al in groep 2/3 dan kun je elke woensdag komen hockeyen. Van 17.00 - 18.00 zijn er allerlei spelmaterialen die gebruikt worden om te spelen, rennen en te scoren.
Zit je in groep 3/4 dan ga je naast het trainen op woensdag, ook op zaterdag wedstrijdjes spelen in een leuk team. Op het einde van het jaar is er dan een tof eindtoernooitje.
Ben je al in een hogere groep gestart dan kom je bij de zestallen of de achttallen. Zij trainen vanaf 18.00 uur en er zijn vast al vriendjes of vriendinnetjes van je die daar spelen.
[ ..lees meer ]


Bijlage: FunKey hockeyflyer.pdf
Hockey Fun Kamp in herfstvakantie voor D-, E- en F-jeugd
4-9-2014
Het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur en we hebben er allemaal enorm veel zin in. Dit jaar heeft  HOCKEY FUN KAMPEN  een verrassing! De afgelopen jaren organiseerden we in de meivakantie bij MHC De  Warande een Hockey Fun Kamp voor alle  D-, E- en F-jeugd . Ieder jaar schrijven meer dan 150 kinderen zich in  voor dit geweldige hockeyevenement. Vanwege het grote succes gaan we dit seizoen ook een Hockey Fun Kamp  organiseren in de herfstvakantie, maar dan bij  BNMHC Zwart-Wit in Breda . Dit hockeykamp zal plaatsvinden op  20 & 21 oktober 2014 . Op maandag en dinsdag wordt er twee hele dagen van  09:00 tot 19:00  uur gehockeyd  zonder overnachting. Naast de diverse hockeyactiviteiten zal er ook veel ruimte
[ ..lees meer ]


Bijlage: Poster HFK 2014.jpg
MHCT Lisa App
15-9-2014
De handigste app voor hockeyend Nederland. 
De LISA Hockey app is superhandig voor spelers, coaches en managers.
Met:

· complete teammanager, met alle wedstrijden, scheidsrechters, aanwezigheid ·   route, foto's, taken, berichten en verjaardagen
· het wedstrijdschema
· foto's en wedstrijdanalyses
· koppeling met het digitale wedstrijdformulier (nooit meer inloggen!)
· overzicht van alle teams van de club ·   standen, uitslagen en programma.
· alle hockeyverenigingen
· hockey.nl-nieuws
[ ..lees meer ]