1.jpeg
Agenda
30-6
sprokkeltoernooi
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuw clubtenue MHCT

14-8-2018
Nieuwsafbeelding
Update (13-08-2018) nieuwe officiële "The Indian Marahadja” wedstrijdkleding van MHCT:
Op de laatste ALV (2 juli jl) is er besloten over te gaan op een shirtplan. Alle competitiespelers (incl. trimmers) krijgen in bruikleen een officieel wedstrijd shirt van de club en het lidmaatschap gaat met €9 per jaar omhoog. De andere onderdelen van het MHCT tenue (zoals broek, rokje en kousen) dienen nog steeds conform eerder protocol bij Intersport Oosterhout aangeschaft te worden. Er gelden aantrekkelijke kortingen die later in deze mededeling worden toegelicht.
Dit is een voorlopig bericht: praktische zaken moeten nog verder worden ingevuld en  verdere berichtgeving over shirtplan en kleding-regelement volgt later. Hieronder alvast een voorzet.
De nieuwe shirts worden verwacht in de week van 24 september. Wij vragen de leden, bij de start van het seizoen, om een beetje flexibiliteit en verzoeken vriendelijk de eerste 2 competitie-weekenden in het oude shirt te spelen. 
Eind augustus  zijn er shirts, in verschillende maten, in het clubhuis, beschikbaar om te passen en de juiste maat te bepalen. Per team (via Coach of Team-Manager) verwachten een overzicht met namen en maten. Het passen kan tijdens de eerste trainingen en/of oefenwedstrijden. Zodra de shirts beschikbaar zijn worden deze per team uitgereikt. 
De rest van het officiële club tenue (broeken/rokjes, trainingspakken en kousen) is vanaf heden bij Intersport Oosterhout te koop. Bij inlevering van oude kousen, rokje of broek krijgen de leden een eenmalige korting van 25% in de winkel op de nieuwe items. 
En uiteraard heeft Intersport Oosterhout ook alle andere hockeyspullen beschikbaar.
 Tot nadere berichtgeving, met sportieve groet,
Het MHCT bestuur

Reacties

Mirte van Oorschot
We halen onze kleding toch bij hockey republic Breda laatste jaren ..
Jan-willem Beukers
Hi Mirte, vanaf 1 september is Intersport Oosterhout onze sponsor en hofleverancier!
Anne Aarts
Vanaf wanneer kunnen we de nieuwe shirts verwachten?

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws