MHCT from above_v3.jpg
Agenda
4-2
Bitje op maat: kom naar de hapdag...
18-5
Reservering clubhuis teamuitje Da...
1-6
MC3 (MO14-3) Kamp
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Haal alles uit de kast voor de Alpe d’HuZes!

1-4-2015
Nieuwsafbeelding

De lente is in volle gang! Je zomerse kleding en mooie schoenen lachen je al toe. Tijd ook om je winterkleding op te ruimen. Het Team OLV Alpe d’HuZes helpt u graag daarbij. Vanaf nu kunnen gebruikte kleding en schoenen op MHCT worden afgeleverd in de speciale kledingcontainer. 

Vriendelijk verzoek om kleding in afgesloten zakken van ongeveer 5 kilo aan te leveren. Jij kan zelf een kledingzak inleveren als je gaat trainen, maar je kunt het ook meegeven aan je ouders als ze op zaterdag komen kijken! 

In samenwerking met jou, Benelux Recycling, en de organisatie van de Alpe d’HuZes gaat het OLV-team bijdragen aan het verkleinen van de kledingafvalberg. De opbrengst van de ingezamelde kleding (€ 0,25/kilo) gaat rechtstreeks naar de OLV-teamrekening bij de Alpe d’HuZes. De ingezamelde kleding wordt verscheept naar Afrika en Azië. Je oude kleding komt uiteindelijk op plaatselijke markten terecht. Daar wordt het aangeboden tegen een prijs die voor de mensen daar betaalbaar is. 

Haal ook jij alles uit de kast? Dan kunnen we samen de berg bedwingen en het KWF verder helpen in het onderzoek tegen kanker.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking, Namens Team OLV Alpe d’HuZes