MHCT from above_v3.jpg
Agenda
4-2
Bitje op maat: kom naar de hapdag...
18-5
Reservering clubhuis teamuitje Da...
1-6
MC3 (MO14-3) Kamp
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Ruilbeurs op MHCT verplaatst naar nieuwjaarsborrel

25-10-2014
Nieuwsafbeelding

Komt het u bekend voor; één of meerdere hockeyers in uw gezin en elk seizoen moeten voor hen nieuwe spullen gekocht worden, terwijl het shirt of de broek/rok eigenlijk nog wel goed is.

Wij gaan u helpen door een ruilbeurs te organiseren!

Wat houdt dit in; u kunt vooraf de spullen die nog goed zijn inleveren op de club. De spullen moeten in een tas met een lijst ingeleverd worden. Op deze lijst moet u de prijzen duidelijk vermelden die u voor de spullen wilt vragen. Wij zullen ervoor zorgen dat al deze spullen dan netjes in het clubhuis liggen en verkopen deze voor u. Na de ruilbeurs kunt u het geld en/of de niet verkochte spullen op komen halen.

In principe is het een ruilbeurs onderling. Omdat wij dit als MHCT dit voor haar leden organiseert, verhogen wij de door u gevraagde prijs met 20%. Dit is voor de club en zal ten goede komen aan de sportieve ondersteuning van de MHCT jeugd.

 Wat moet u doen:

Heeft u spullen die u voor de ruilbeurs in aanmerking komen, stuur dan een mailtje naar: [email protected]. U ontvangt dan een lijst waarop u de spullen die u wilt inleveren kunt vermelden. Daarnaast gaan wij ervan uit dat u rekening houdt met de prijzen. Ondanks dat wij ons realiseren dat het leuk is om wat te verdienen vragen wij aan u de prijzen reĆ«el te houden.

Wat kunt u inleveren:

MHCT Hockeyshirts, hockeybroeken, hockeysokken en/of rokken, trainingspakken, goede hockeysticks (veld of  zaal) en hockeyschoenen die nog in goede staat zijn.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd naar het genoemde mailadres een mailtje sturen!